Sveriges äldsta fristående importörer av Viltfågelmat

Vi är ett litet bolag med både stora kunder och ambitioner! Slagberga Gård har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta direkt med producenter av fröer och talgprodukter från bland annat Bulgarien, Polen och Ukraina. Vi besöker själva alla våra leverantörer på plats. Vi har egen personal som bor och reser i producentländerna. Detta borgar för säkra leveranser till bra priser och en kvalité vi är stolta över.

Vårt mål är att du som kund ska känna tryggheten av ett svenskt bolag med egen personal på plats. Personal som snabbt kan återkoppla under produktutveckling eller om något händer under produktion eller transport.

Vi arbetar med både vårt eget varumärke såväl som med kundspecifika varumärken.

Under säsong har Slagberga Gård normalt ett stödlager med vårt eget varumärke på plats i Sverige. Detta för att kunna stötta upp vid önskemål om snabba leveranser.


Vi ser fram mot ett bra och långvarigt samarbete! 

BIO NETTING - Slagberga Gård tänker både på fåglarna och miljön!

Helt nedbrytbart i naturen. I de fall vi måste ha nät runt artiklarna använder vi från säsong 2021-2022 uteslutande Bio Netting om kunden absolut inte själva väljer något annat alternativ.

Allt nät är tillverkat av termoplastiska komposterbara polymerer från förnybara jordbruksprodukter. Resurserna är GMO-fria.

Biomaterialet överensstämmer med DIN EN 13432: 2000-12 ”produkter tillverkade av komposterbara material” och EG-direktiv 90/128/CE ”om plastmaterial och artiklar avsedda att komma i kontakt med livsmedel”. 

Produkten är helt komposterbar när den införs i aktiva biologiska miljöer (komposteringsanläggningar). Processen tar mellan 4 och 6 veckor, beroende på temperatur, fuktighet, pH och substrataktivitet.


Hämta produktfolder 2020-2021!

Swedish
Swedish